Shiatsu

Shiatsu

Shiatsu on luonnollinen, kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka pohjautuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsusta on monia eri tyylisuuntia. Frantsilassa opiskelemani shiatsu on lempeää ja rauhoittavaa. Hoito avaa energiatukoksia kehon meridiaanikanavia ja niillä sijaitsevia akupisteitä käsittelemällä mm. peukalon ja kämmenen painalluksin sekä erilaisin venytyksin. Shiatsu tehostaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itseään.

Asiakkaani ovat saaneet hoidoista apua mm. stressiin, unettomuuteen ja erilaisiin ahdistuneisuushäiriön oireisiin, lisäksi selkävaivoihin, hartia- ja niskakipuihin sekä muihin särkyihin. Ennaltaehkäisevänä hoitona shiatsu on ihanteellinen koko kehon energiatasapainon ja elinvoiman ylläpitäjä.

Shiatsuhoito kestää n. 1½h ja alkaa alkuhaastattelulla, jonka jälkeen itse hoito tehdään pehmeällä alustalla lattiatasossa. Hoitoon tullessa on hyvä varata mukaan mukavan tuntuiset, kiristämättömät vaatteet. Hoidon jälkeen olo on levollinen ja rauhallinen, on hyvä antaa itselleen hetki aikaa hiljentyä ja muistaa juoda tarpeeksi vettä.

Hoidon kesto n. 90min, hinta 80€.


Milloin hoito ei sovi?
Ihan aina ei Shiatsu sovi; esteitä ovat vakavat sairaudet, esim. sydän- ja verisuonitaudit, aivoverenkierron häiriöt, vakavat mielenterveyden ongelmat, syöpä ja pahanlaatuiset kasvaimet. Flunssa tai muu akuutti sairaus on syytä hoitaa pois ennen hoitoa. Rokotteiden jälkeen on suositeltavaa antaa kehon levätä n. 2 viikkoa ennen hoitoon tuloa.
Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta kohdallasi, ota yhteyttä.

Etusivulle