Minusta

Olen Katariina Vuorimaa, energiahoitaja, shiatsuhoitaja sekä rentoutusvalmentaja Kangasalta. Valmistuin shiatsuhoitajaksi Frantsilan koulutuskeskuksesta vuonna 2016 ja siitä lähtien kiinnostukseni luontaisiin / lääkkeettömiin hoitomuotoihin on vain kasvanut. Energeettisestä jäsenkorjauksesta kiinnostuin menetelmän yksinkertaisuuden ja tehokuuden vuoksi ja päädyin lopulta suorittamaan koko BodyMind Energy Balancing Method koulutusohjelman. Olen perehtynyt täydentäviin, luontaisiin hoitomuotoihin myös muilla kursseilla ja päässyt opiskeluiden myötä tekemään hoitotyötä niin asiakkaiden, kuin itsenikin kanssa. Tällä hetkellä Katajasydämen palveluvalikoimasta löytyy energia- ja shiatsuhoidot sekä intialainen päähieronta. Suunnitelmissa aloittaa myös DO-IN Shiatsu itselle -viikkotunnit ryhmille.

Katajasydän

Yritykseni on perustettu alunperin keväällä 2019 ja nykyisen nimensä yritys sai 02/2022. Katajasydämen juuret löytyy mun sielunmaisemistani tai voimapaikoistani. Tuo paikka voi olla mielialan mukaan esimerkiksi järven rannalla tai vaikka keskellä peltoa, mutta aina sieltä löytyy katajia. Kataja on mulle eräänlainen ”voimapuu”, jonka tuoksu puhdistaa, parantaa ja suojelee.

Tiesitkö että Katajaan liittyvissä uskomuksissa se on aina edustanut hyviä voimia. Kataja kasvaa hitaasti, mutta vahvasti ja terveenä, minkä takia se onkin hyvin pitkäikäinen. Kataja voi kasvaa jopa 1000 -vuotiaaksi.

Koulutukseni

2023Yrittäjän ammattitutkinto
TAKK
2021-2022Energiahoitaja – BodyMind Energy Balancing Method (Tasot 1-3)
Suomen Energiahoitajat
2020Rentoutusvalmentaja
Suomen Hypnoosiliitto
2019Intialainen päähieronta
Olohuoltamo
2016Shiatsuhoitaja
Frantsilan koulutuskeskus
2015Woimarumpu
Whizhealer
2007Insinööri – Hyvinvointiteknologia
JAMK

Etusivulle