Hoidot

Katajasydämen tehokkaat, mutta lempeästi rentouttavat hoidot
Lue lisää ja varaa oma hoitoaikasi jo tänään!
Tampere | Kangasala

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito

Kokonaisvaltainen energiahoitomenetelmä, joka palauttaa lempeästi, mutta tehokkaasti kehon ja mielen luonnollisen tasapainon. Erinomainen apu niin erilaisten kipujen ja särkyjen kuin esimerkiksi stressin, ahdistuksen ja unettomuuden hoidossa.

Shiatsuhoito

Luonnollinen, kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka pohjautuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Tehokas menetelmä niin erilaisten särkyjen ja kireyksien kuin stressin ja jännityksen hoitoon. Ihanteellinen koko kehon energiatasapainon ylläpitäjä.

Balance -yhdistelmähoito

Voimallinen, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti tasapainottava, intuitiivinen koko kehon hoito, jossa yhdistyvät shiatsun ja energiahoidon, akupisteiden käsittelyn sekä kosketuksen parantavat vaikutukset. Loistava hoito niin fyysisten kuin henkisten oireiden helpottamiseksi.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja jännitystä, virkistää mieltä ja parantaa verenkiertoa. Hoito aktivoi koko kehoa pään alueen hieronnan kautta. Mainio apu mm. niska-hartiaseudun kireyksiin, päänsärkyyn ja jännitykseen.

Rumpuhoito

Vahvasti maadoittava ja kehon energioita puhdistava hoito, jonka aikana rummun värähtely hoitaa kehoa samalla, kun mieli rentoutuu. Rummutuksen rentouttava syke värähtelee koko kehossa syvästi rentouttaen.

Etusivulle