BodyMind Energy Balancing Method

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito

BodyMind Energy Balancing Method on kokonaisvaltainen energiahoitomenetelmä, joka palauttaa lempeästi, mutta tehokkaasti kehon ja mielen luonnollisen tasapainon. Hoito aktivoi parasympaattista hermostoa ja purkaa tehokkaasti kehoon kertyneitä jännityksiä ja stressiä, jotka ovat monien sairauksien ja kroonistuneiden kipujen taustalla. Kun kehoon kertynyt stressi saadaan purettua pois, keho ja mieli pääsevät rentoutumaan, jolloin kehon omat paranemisprosessit aktivoituvat.

Asiakkaani ovat saaneet hoidoista apua mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, hartia- ja niskakipuihin sekä erilaisiin särkyihin, lisäksi mm. stressiin, unettomuuteen ja erilaisiin tunnelukkoihin. Koska hoito kohdistetaan erityisesti vaivan syyhyn, on mahdollista saada nopeastikin pysyviä tuloksia.

Hoito kestää n. 75min. ja alkaa alkukartoituksella ja energeettisellä jäsenkorjauksella, jonka jälkeen tehdään asiakkaan tarpeista riippuen joko energia- tai tunnekehon hoitoa. Hoidon lopuksi tarkistetaan hoidon vaikutukset ja hoidetaan mahdolliset kipukohdat vielä erikseen. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen, myös jokainen keho ottaa hoitoa vastaan omalla tavallaan. Hoito sopii kaikille, sillä hoidossa edetään hoidettavan kehon ehdoilla.

Energeettinen jäsenkorjaus
Energeettinen jäsenkorjaus palauttaa nopeasti ja kivuttomasti kehoon luonnollisen tasapainon. Hoidossa energiaa ohjataan fyysisten pisteiden kautta niihin kehon osiin, joissa on virheasentoa tai kipua. Energeettinen jäsenkorjaus laukaisee kehon syviä jännitystiloja, jolloin lihakset rentoutuvat ja mahdolliset virheasennot alkavat korjaantua.

Energiakehon hoito
Energiakeho on fyysisen kehon energeettinen kaksoiskappale, kuin pohjapiirros, jonka päälle fyysinen keho on rakennettu. Energiakeho muodostuu energiakentästä, meridiaaneista ja energiakeskuksista, jotka ovat yhteydessä hermojärjestelmään. Energiakehon häiriöt aiheuttavat häiriöitä myös fyysisen kehon toimintoihin. Energiakehon hoidolla eheytetään energiakehoa puhdistamalla siihen kertyneitä energiatukoksia ja energisoimalla heikentyneitä alueita.

Tunnekehon hoito
Tunnekehon hoidolla päästään hoitamaan kroonisten vaivojen taustasyitä. Kehoon varastoituneet stressi ja negatiiviset tunteet saattavat aiheuttaa erilaisia kipuja, jännityksiä ja muita vaivoja. Tunnekehon hoidossa käytetään EFT-tekniikkaa poistamaan kehoon jääneitä muistoja, fobioita, tunnelukkoja ja traumoja.

Hoidon kesto n. 75min, hinta 75€.

Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettinen jäsenkorjaus BodyMind Energy Balancing Method -menetelmällä on tehokas pikahoito, joka palauttaa nopeasti ja kivuttomasti kehoon luonnollisen tasapainon. Hoito aktivoi parasympaattista hermostoa ja purkaa tehokkaasti kehoon kertyneitä kireyksiä ja jännityksiä, jotka ovat monien särkyjen ja kroonistuneiden kipujen taustalla.

Asiakkaani ovat saaneet hoidoista apua mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, hartia- ja niskakipuihin sekä erilaisiin särkyihin ja jännityksiin. Energeettinen jäsenkorjaus laukaisee kehon syviä jännitystiloja, jolloin lihakset rentoutuvat, kipu helpottaa ja mahdolliset virheasennot alkavat korjaantua.

Hoito kestää n. 30min. ja siinä ohjataan energiaa fyysisten pisteiden kautta niihin kehon osiin, joissa on virheasentoa tai kipua. Hoidon lopuksi tarkistetaan hoidon vaikutukset ja hoidetaan mahdolliset kipukohdat vielä erikseen. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen, myös jokainen keho ottaa hoitoa vastaan omalla tavallaan. Hoito sopii kaikille, sillä hoidossa edetään hoidettavan kehon ehdoilla.

Hoidon kesto n. 30min, hinta 40€.

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoito

BodyMind Energy Balancing Method -hoito voidaan toteuttaa myös kaukohoitona, jolloin hoito on mahdollista tehdä ilman fyysistä tapaamista. Hoito ja välitettävä energia kohdistuvat hoitajan intention avulla, etäisyydestä riippumatta. Hoito alkaa puhelimitse tehtävällä alkukartoituksella, jonka jälkeen tarvitsee vain varata rauhallinen hetki ja ympäristö hoidon vastaanottamiseen. Palautteen hoidosta saat joko kirjallisena tai puhelimitse hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä antaa itselleen hetki aikaa hiljentyä ja muistaa juoda tarpeeksi vettä.

Asiakkaani ovat saaneet hoidoista apua mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, hartia- ja niskakipuihin sekä erilaisiin särkyihin, lisäksi mm. stressiin, unettomuuteen ja erilaisiin tunnelukkoihin.

Kaukohoito kestää yhteensä n. 40min, mutta on hyvä varata aikaa myös rauhoittumiselle ennen ja jälkeen hoidon. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen, myös jokainen keho ottaa hoitoa vastaan omalla tavallaan. Energiakaukohoito sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta.

Hoidon kesto n. 40min, hinta 45€.

Etusivulle