Balance -yhdistelmähoito

Balance -yhdistelmähoito

Balance -yhdistelmähoito on voimallinen, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti tasapainottava, intuitiivinen koko kehon hoito, jossa yhdistyvät shiatsun ja energiahoidon, akupisteiden käsittelyn sekä kosketuksen parantavat vaikutukset. Hoito avaa ja vapauttaa kehosta energiatukoksia, stressiä, kipuja ja jännityksiä.

Tämä on erinomainen hoito mm. stressin, unettomuuden ja ahdistuksen tai pelkojen lievittämiseen, lisäksi on saatu apua mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, sekä erilaisiin särkyihin ja jännityksiin. Hoito on mahdollista kohdistaa erityisesti vaivan syyhyn, jolloin voidaan saada nopeastikin pysyviä tuloksia.

Hoito alkaa alkukartoituksella, jonka jälkeen hoito etenee intuitiivisesti hoidettavan kehoa kuunnellen. Hoito voi sisältää esimerkiksi akukanavien käsittelyä shiatsun tekniikoilla, venytyksiä, chakrojen puhdistuksen, EFT-tekniikkaa ja energian kanavointia kipukohtiin. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja myös jokainen keho ottaa hoitoa vastaan omalla tavallaan. Hoito sopii kaikille, sillä hoidossa edetään hoidettavan kehon ehdoilla ja hoidossa sovelletaan eri tekniikoita tilanteen ja tarpeen mukaan.

Hoito kestää yhteesä n. 2h ja se tehdään joko hoitopöydällä, tai pehmeällä alustalla lattiatasossa. Hoitoon tullessa on hyvä varata mukaan mukavan tuntuiset, kiristämättömät vaatteet. Hoidon jälkeen olo on voimaantunut, levollinen ja maadoitunut, voit löytää itsestäsi uusia voimavaroja tähän hetkeen ja tulevaan.

Hoidon kesto n. 120min, hinta 110€.

Etusivulle